معرفی اپلیکیشن های برنامه ریزی

ارزش زمان بر هیچ کدام از ما پوشیده نیست و عدم مدیریت زمان به شکل درست و اصولی، مشکلی است که بسیاری از ما امروزه با آن درگیر هستیم. پیش از این درباره اهمیت برنامه ریزی و روش های مختلف آن صحبت کردیم، اکنون زمان اجرایی کردن برنامه های روزمره و انجام دقیق کارها است. در دنیای پر از هیاهو و شلوغ امروز مدیریت زمان بدون شناخت ابزارهای آن کاری سخت و غیر ممکن بوده و در مقابل استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی در جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی ما بسیار موثر خواهند بود. در ادامه به معرفی چند اپلیکیشن برنامه ریزی و نحوه کار با آنها می پردازیم که برخی برای مدیریت زمان شخصی و تعدادی برای انجام کارهای گروهی مناسب هستند.

ویژگی های یک اپلیکیشن برنامه ریزی مناسب

تا به امروز برنامه های کاربردی بسیاری با هدف مدیریت زمان توسط شرکت های مختلف ارائه شده اند و این شما  هستید که براساس انتظارات و نیازهای خود می بایست بهترین برنامه مدیریت زمان و پروژه را انتخاب کنید. اما یک نرم افزار برنامه ریزی مناسب چه ویژگی هایی دارد؟

  • عدم پیچیدگی و آسان بودن نحوه کار با آن
  • انعطاف پذیری
  • قابلیت اجرا بر روی تلفن همراه و سیستم های کامپیوتری
  • امکان پیگیری و مشاهده لیست پروژه ها و کارهای هر روز بر روی یک برد یا صفحه مشخص
  • داشتن قابلیت پیوست فایل و عکس

همواره بخاطر داشته باشید که در استفاده از انواع نرم افزارهای برنامه ریزی لازم است تا جای ممکن اهداف و کارهای خود را ریز و با جزئیات بنویسید تا درصد موفقیت در انجام کارها بالاتر رود. در ادامه برای آشنایی هرچه بیشتر با به روزترین اپلیکیشن های برنامه ریزی و نقاط قوت و ضعف هرکدام با ما همراه شوید.

مدیریت کارهای شخصی با Remember The Milk

اگر از وسایل دیجیتال مختلف استفاده می کنید و به علت مشغله زیاد تمرکز لازم برای انجام کارهای روزانه خود را ندارید، این برنامه برای شما بسیار مناسب است. برای کار با این نرم افزار می بایست در ابتدا وظایف و کارهای روزمره خود را مشخص می کنید تا سیستم یادآور این اپلیکیشن از طریق ایمیل، نوتیفیکیشن و یا حتی پیامک، یادآوری لازم را در زمان مقرر برای شما ارسال کند. امکان تهیه لیست نامحدودی از کارها، برچسب های رنگی برای مشخص کردن اولویت کارها، برگه های کوچک نوت برداری و امکان اشتراک گذاری لیست های کاری در گوگل درایو، مدیریت کارها و برنامه ریزی را برای شما آسان تر خواهد کرد.

نرم افزار rememer the milk

مدیریت فعالیت های روزانه با To Do List

این برنامه با بیش از ۱۰ میلیون بار دانلود، برای هر دو سیستم عامل اندروید و IOS در دسترس بوده و شما کافی است آن را از گوگل پلی یا اپ استور دانلود و نصب کنید. بعد از ثبت ایمیل در این نرم افزار امکان برقراری ارتباط تلفن همراه و کامپیوتر برای شما فراهم می شود و در هر جایی فقط با دسترسی به اینترنت می توانید کارهای خود را پیش ببرید. اولویت بندی کارها با مربع رنگی پشت هر نوشته، قابلیت تعریف پروژه و اشتراک گذاری آن با همکاران و ارسال ایمیل در بازه های مختلف برای آگاهی از میزان عملکرد و کارهای عقب مانده بخشی از خدمات متمایز این اپلیکیشن رایگان هستند.

مدیریت زمان و عملکرد اعضا تیم با Trello

یک ابزار بسیار ساده و کاربردی برای دوستان و یا همکارانی که بر روی یک پروژه کار می کنند، این نرم افزار امکان تقسیم پروژه های بزرگ به کارهای کوچک تر و الویت بندی کارها را برای ما فراهم می کند.  جالب است بدانید که مردم ژاپن اصطلاحی به نام کنبان (kanban) دارند که به معنی نوشتن لیست کارها به صورت ستونی است تا درک بهتری از کارها و وظایف داشته باشند و سپس اقدام به انجام فعالیت های روزانه کنند، این فعالیت در واقع اصلی ترین ایده برای طراحی نرم افزار ترلو بوده است. کاربری آسان و در عین حال جامع، کاربر پسند بودن محیط نرم افزار به علت کیفیت بالای گرافیک بصری، انعطاف پذیری بالا برای تعریف پروژه ها و کارها براساس شرایط شما و امکان کار با این نرم افزار بر روی هرگونه لپ تاپ، گوشی هوشمند و حتی انواع ساعت های مچی هوشمند از بارزترین ویژگی های نسخه رایگان اپلیکشن ترلو است.

ترلو

نرم افزار مدیریت پروژه تسکولو

با افتخار باید گفت که تسکولو یک نرم افزار ایرانی است که براساس استانداردهای جهانی فعالیت می کند. این نرم افزار یک بستر آنلاین مدیریت امن و آسان کارها و پروژه ها برای تیم های بزرگ و کوچک در صنایع مختلف است که دیدی جامع نسبت به کارها و پروژه ها را برای ما فراهم می کند. تعیین زمان سررسید کارها، دسته بندی کارها و تعیین شخص انجام دهنده، بر چسب گذاری، امکان یادآوری کارها، ایجاد اتاق های گفت و گوی شخصی و تیمی، ارائه انواع گزارش در زمینه انجام کارها و پیشرفت کار، ثبت تعداد ساعت صرف شده برای هر کار و امکان پیوست فایل از قابلیت های منحصر به فرد نرم افزار تسکولو هستند. استفاده ۱۰ کاربر در ماه از این اپلیکیشن رایگان است و این قابلیت سبب شده است تا تسکولو در میان کسب و کارهای کوچک بسیار پرطرفدار باشد.

تسکولو

مدیریت پروژه های شخصی با Google Calendar

تقویم گوگل هنوز هم ساده ترین راه برای مدیریت کارهای شخصی است که برای استفاده از آن فقط نیاز به یک حساب کاربری گوگل (جیمیل) دارید. برای ثبت فعالیت روزانه خود در ابتدا باید تاریخ و زمان رویداد مد نظر را پیدا کرده و با یک کلیک جزئیات تکمیلی آن را وارد کنید. تنظیم یادآوری های لازم به عنوان Reminder سبب می شود که زمان انجام رویدادها و فعالیت های روزانه به شما تذکر داده شود. قابلیت تبدیل به روزهای شمسی، مشاهده کارهای روزانه، هفتگی و ماهیانه، کاربری آسان، امنیت بالا به علت اتصال به سرور لینوکس و تنظیم اهداف بلند مدت و کوتاه مدت از دیگر ویژگی های جذاب این اپلیکیشن هستند.

سخن پایانی

تشخیص زمان های کاری مفید و غیر مفید با استفاده از اپلیکیشن های برنامه ریزی بسیار آسان تر خواهد شد و لازم است همواره به خاطر داشته باشیم که افراد موفق بدون شک قدر لحظات خود را دانسته و به بهترین شکل از آن استفاده کرده اند. در این مقاله سعی کردیم تا بهترین برنامه های کاربردی برنامه ریزی را به شما معرفی کنیم که برخی برای مدیریت کارهای روزانه و برخی برای مدیریت پروژه های بزرگ و تقسیم کار مناسب هستند.

آیا شما هم تجربه کارکردن با نرم افزارهای برنامه ریزی را دارید؟ تجربه خود را در این مورد با ما به اشتراک بگذارید.

پریسا-عمیدیان

گردآورنده : پریسا عمیدیان
فوق لیسانس کامپیوتر، علاقه مند به تولید محتوا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *